Blog

MY BEST PRACTICES

Přemýšleli jste někdy o paralele mezi rozvojem zaměstnanců a čínské medicíně? Zdá se vám to jako nesmyslné spojení? Pojďte se na malou chvíli zastavit a podívat se na zdánlivě nesourodé spojení víc z blízka.

Mám ráda tato slova Steva Jobse a myslím, že na záčátek roku s kulatou osmičkou na konci se výborně hodí:

Srdečně všechny zvu na prémiový otevřený workshop VEDENÍ KOUČOVACÍHO ROZHOVORU - mrkněte na konec stránky odkazu.

Pokud chcete začít nový rok Ohnivého kohouta všímavě a na jeho konci se cítit posíleni o vědomí sebe sama a víru ve vlastní celistvost, pak se podívejte po skvělých knihách o tzv. mindufulness čili všímavosti a absolvujte osmitýdenní meditační program, který představují. První z knih je druhé vydání knihy zakladatele celého konceptu Jon Kabat-Zinna...

O víkendu 22.-23.října 2016 se na České zemědělské univerzitě v Praze konal čtvrtý ročník studentské konference pořádané platformou Rise & Shine. Tématem byl osobní rozvoj a dosažení vlastního úspěchu.

...tom, proč děláte práci, kterou děláte? A co jiného byste mohli nebo chtěli dělat? O tom, proč jste nešli za splněním svého snu, který jste měli jako děti, být zvěrolékařem, baletkou, hasičem nebo květinářkou? O tom, že je pozdě na splnění svého snu a změnu kariéry? Není!

Firmy začínají investovat nemalé peníze do svého vlastního zdraví, tedy do zdraví svých zaměstnanců. Anti-stresové programy se stávají běžnou součástí firemního života a pojem "zdravá firma" pojmem současnosti. Ptáte se, co má společného zdraví, zvládání stresu a samomluva? Víc, než si myslíte.