Současné firmy, tedy ty, které jsou na špici ve svých oborech, dobře rozumějí tomu, že základem jejich úspěšného fungování jsou lidé, kteří je tvoří. Lidé, kteří přinášejí inovace, jsou ochotni sdílet a dále rozvíjet svůj potenciál a dělit či násobit svoji energii.

Letos se připojuji k Mezinárodnímu týdnu koučování (ICW), který se koná pod záštitou Mezinárodní federace koučů (ICF) v týdnu od 29.4.-5.5.2019 a nabízím bezplatná koučovací sezení. Smyslem této tradiční akce je seznámit širokou veřejnost s efektem koučinku při otevírání lidského potenciálu.

Společenskou odpovědností mého podnikání je rozvoj a vzdělávání učitelů základních škol. Chceme-li, aby české školství prošlo proměnou, skutečně rozvíjelo potenciál dětí namísto memorování kvanta informací, opustilo nefunkční motivaci cukru a biče, zkrátka, aby pomáhalo růst lidem, kteří budou v budoucnu tvořit konkurenceschopnou Českou republiku,...

Přeji vám spoustu tvořivé energie, slunce a pozoruhodných zážitků v roce 2019. Nechť si na jeho konci řeknete, že to byl vydařený rok 2019!

Tak se jmenuje kniha Candace B. Pert, s podtitulem Věda v pozadí medicíny těla a mysli. Kniha vyšla v originále v roce 1997, v českém překladu v roce 2016 a nyní opět zaplnila pulty knihkupectví.

Přemýšleli jste někdy o paralele mezi rozvojem zaměstnanců a čínské medicíně? Zdá se vám to jako nesmyslné spojení? Pojďte se na malou chvíli zastavit a podívat se na zdánlivě nesourodé spojení víc z blízka.

Mám ráda tato slova Steva Jobse a myslím, že na záčátek roku s kulatou osmičkou na konci se výborně hodí:

Srdečně všechny zvu na prémiový otevřený workshop VEDENÍ KOUČOVACÍHO ROZHOVORU - mrkněte na konec stránky odkazu.

Pokud chcete začít nový rok ohnivého kohouta všímavě a na jeho konci se cítit posíleni o vědomí sebe sama a víru ve vlastní celistvost, pak se podívejte po skvělých knihách o tzv.mindufulness čili všímavosti a absolvujte osmitýdenní meditační program, který představují. První z knih je druhé vydání knihy zakladatele celého konceptu Jon Kabat-Zinna...

O víkendu 22.-23.října 2016 se na České zemědělské univerzitě v Praze konal čtvrtý ročník studentské konference pořádané platformou Rise & Shine. Tématem byl osobní rozvoj a dosažení vlastního úspěchu.